Bylykbashi i “Rithemelimit” në Komisionin e Reformës Zgjedhore, Bardhi: Nuk ka kuptim pa të

Publikuar më: 27/5/2022, ora 21:50

Bylykbashi i “Rithemelimit” në Komisionin e Reformës Zgjedhore, Bardhi: Nuk ka kuptim pa të

Publikuar më: 27/5/2022, ora 21:50

Gazmend Bardhi foli në Intervistë me gazetaren Merita Haklaj dhe për çështjen e caktimit Oerd Bylykbashi si anëtar i Komisionit për Reformën Zgjedhore nga Enkeljed Alibeaj, i cili njihet si një ndër mbështetësit kryesorë të Komisionit të Rithemelimit.

Bylykbashi i “Rithemelimit” në Komisionin e Reformës Zgjedhore, Bardhi: Nuk ka kuptim pa të

Publikuar më: 27/5/2022, ora 21:50

Gazmend Bardhi foli në Intervistë me gazetaren Merita Haklaj dhe për çështjen e caktimit Oerd Bylykbashi si anëtar i Komisionit për Reformën Zgjedhore nga Enkeljed Alibeaj, i cili njihet si një ndër mbështetësit kryesorë të Komisionit të Rithemelimit.