Bylykbashi: Jam nga më kritikët për vendimet e PD, nga djegia e mandateve te bojkoti i zgjedhjeve, por nuk bëhet tani kjo analizë

Publikuar më: 11/5/2021, ora 23:14

Bylykbashi: Jam nga më kritikët për vendimet e PD, nga djegia e mandateve te bojkoti i zgjedhjeve, por nuk bëhet tani kjo analizë

Publikuar më: 11/5/2021, ora 23:14

Oerd Bylykbashi, anëtar i Kryesisë së PD, ishte i ftuar në Absolut 4 nga ku u shpreh se ai është një nga zërat më kritik në lidhje me vendimet e marra nga PD, ku përmendi djegien e mandateve, si dhe bojkotin e zgjedhjeve lokale.

Bylykbashi: Jam nga më kritikët për vendimet e PD, nga djegia e mandateve te bojkoti i zgjedhjeve, por nuk bëhet tani kjo analizë

Publikuar më: 11/5/2021, ora 23:14

Oerd Bylykbashi, anëtar i Kryesisë së PD, ishte i ftuar në Absolut 4 nga ku u shpreh se ai është një nga zërat më kritik në lidhje me vendimet e marra nga PD, ku përmendi djegien e mandateve, si dhe bojkotin e zgjedhjeve lokale.