Bylykbashi: Platforma e Bashës e nxjerr Shqipërinë nga gropa ku e ka futur Rama

Përfaqësuesi demokrat Oerd Bylykbashi deklaroi në studion e “Absolut 4” se programi i opozitës është për një qeverisje të drejtë me në fokus qytetarin. Teksa pranon që heqja e gjobave do të shkaktojë furtunë në institucionet fiskale, se filtri i drejtësisë është i molepsur për shkak të korrupsionit nga administrata publike. Sipas Bylykbashit nëse eliminojmë abuzimet dhe korrupsionin, ulen kostot e shqiptarëve.