Bypass-i i Fierit dhe Vlorës, lehtësohet qarkullimi drejt jugut – A2

Bypass-i i Fierit dhe Vlorës, lehtësohet qarkullimi drejt jugut

Infrastruktura rrugore e re dhe ajo nën ndërtim ka krijuar lehtësi për të gjithë udhëtarët që lëvizin në drejtim të jugut të vendit. Prej 28 qershorit, Bypass i Fierit është hapur për qarkullimin e automjeteve, duke shkurtuar ndjeshëm kohën e lëvizjes dhe duke eliminuar radhët e gjatë në brendësi të qytetit.