“Bypass”-i i Tepelenës, punime dhe trafik gjatë verës – A2

“Bypass”-i i Tepelenës, punime dhe trafik gjatë verës

Punimet për “bypass”-in e Tepelenës, pika kyçe që lidh autostratën Levan-Tepelenë me atë Tepelenë- Kakavijë, do të vijojnë edhe gjatë sezonit turistik, ku në këtë aks ka një fluks të shtuar mjetesh dhe pasagjerësh, kryesisht emigrantë që vijnë nga Greqia për të kaluar pushimet në atdhe.