Bytyçi: Politika në Kosovë, unike, por jo Presidenti

Analisti Enver Bytyçi ishte i ftuar në Ditarin e orës 09:00 në A2, ku foli për situatën në rajon. Ai foli për dialogun mes Prishtinës dhe Beogradit e fatin që e pret Kosovën në vijim.