Bytyçi: Zhvillimet e këtij viti rikthejnë Kosovën në një ritëm të ri

Kosova feston sot 12-vjetorin e pavarësisë së saj. Enver Bytyçi analizon rrugëtimin e vendit dhe dinamikat e sotme, edhe në lidhje me marrëdhëniet me Shqipërinë.