“Çadra e dërrmoi PD-në”, Bylykbashi: Ishte një grup diku që merrte vendime për politikën e PD-së

Përditësuar më: 27/11/2021, ora 11:03

“Çadra e dërrmoi PD-në”, Bylykbashi: Ishte një grup diku që merrte vendime për politikën e PD-së

Përditësuar më: 27/11/2021, ora 11:03

“Çadra e dërrmoi PD-në. Ishte një aksion shumë i madh dhe askush prej nesh nuk dinte gjë. Unë kam qenë në atë kohë kryetar dege i komanduar. Ishte një grup diku që merrte vendime për politikën e PD-së, por pa ditur PD-ja se çfarë do të bëhej. Unë nuk kuptoja se çfarë po ndodhte. Në atë moment fillova të kuptoja diçka, perceptimi i partisë si një repart ushtarak”.

“Çadra e dërrmoi PD-në”, Bylykbashi: Ishte një grup diku që merrte vendime për politikën e PD-së

Përditësuar më: 27/11/2021, ora 11:03

“Çadra e dërrmoi PD-në. Ishte një aksion shumë i madh dhe askush prej nesh nuk dinte gjë. Unë kam qenë në atë kohë kryetar dege i komanduar. Ishte një grup diku që merrte vendime për politikën e PD-së, por pa ditur PD-ja se çfarë do të bëhej. Unë nuk kuptoja se çfarë po ndodhte. Në atë moment fillova të kuptoja diçka, perceptimi i partisë si një repart ushtarak”.