Çadrat bosh? INSTAT: Numri i vizitorëve u rrit me 66% në maj

Publikuar më: 21/7/2022, ora 16:07

Çadrat bosh? INSTAT: Numri i vizitorëve u rrit me 66% në maj

Publikuar më: 21/7/2022, ora 16:07

Pavarësisht perceptimit se numri i turistëve këtë vit është në rënie, shifrat e INSTAT tregojnë tërësisht të kundërtën, të paktën për muajin maj. Por “braktisja” e jugut në qershor korrik nga pushuesit, për ekspertë të turizmit nuk është thjesht një perceptim dhe kjo e ka një shpjegim. Rritja e çmimeve është arsyeja kryesore.

Çadrat bosh? INSTAT: Numri i vizitorëve u rrit me 66% në maj

Publikuar më: 21/7/2022, ora 16:07

Pavarësisht perceptimit se numri i turistëve këtë vit është në rënie, shifrat e INSTAT tregojnë tërësisht të kundërtën, të paktën për muajin maj. Por “braktisja” e jugut në qershor korrik nga pushuesit, për ekspertë të turizmit nuk është thjesht një perceptim dhe kjo e ka një shpjegim. Rritja e çmimeve është arsyeja kryesore.