Caktohet data e kundërofensivës ukrainase ndaj forcave ruse

Publikuar më: 30/5/2023, ora 15:51

Caktohet data e kundërofensivës ukrainase ndaj forcave ruse

Publikuar më: 30/5/2023, ora 15:51

Rusia ka vijuar për të tretën ditë radhazi sulmet masive me dronë dhe raketa në kryeqytetin e Ukrainës. Sulme janë raportuar edhe në Moskë, me disa prej dronëve që kanë rënë në një zonë të banuar. Sakaq, presidenti Zelensky ka caktuar datën për nisjen e kundërofensivës.

Caktohet data e kundërofensivës ukrainase ndaj forcave ruse

Publikuar më: 30/5/2023, ora 15:51

Rusia ka vijuar për të tretën ditë radhazi sulmet masive me dronë dhe raketa në kryeqytetin e Ukrainës. Sulme janë raportuar edhe në Moskë, me disa prej dronëve që kanë rënë në një zonë të banuar. Sakaq, presidenti Zelensky ka caktuar datën për nisjen e kundërofensivës.