Çamëria nis përfaqësimin ndërkombëtar nga… futbolli

Përditësuar më: 6/6/2019, ora 18:34

Çamëria nis përfaqësimin ndërkombëtar nga… futbolli

Përditësuar më: 6/6/2019, ora 18:34

Futbolli, si një mënyrë për t’u ndjerë të përfaqësuar, për ata që nuk njihen nga FIFA dhe UEFA, e mbi të gjitha nga politika. Një turne për krahinat e izoluara ndërkombëtarisht, mes të cilave edhe Çamëria. Debutuese në turneun e organizuar nga CONIFA, Konfederata e Shoqatave të Pavarura të Futbollit, i cili po zhvillohet në krahinën e Artsakh në Armeni.

Çamëria nis përfaqësimin ndërkombëtar nga… futbolli

Përditësuar më: 6/6/2019, ora 18:34

Futbolli, si një mënyrë për t’u ndjerë të përfaqësuar, për ata që nuk njihen nga FIFA dhe UEFA, e mbi të gjitha nga politika. Një turne për krahinat e izoluara ndërkombëtarisht, mes të cilave edhe Çamëria. Debutuese në turneun e organizuar nga CONIFA, Konfederata e Shoqatave të Pavarura të Futbollit, i cili po zhvillohet në krahinën e Artsakh në Armeni.