Caslli: Nuk ka rëndësi sa është taksa, nëse fitimi është zero. Problemi është si biznesi të zhvillohet

Një pjesë të mirë të debatit politik e ka zënë taksa progresive, e zbatuar nga socialistët në pushtet, dhe taksa e sheshtë, të cilën demokratët premtojnë të rikthejnë, nëse marrin drejtimin e vendit. Për drejtorin e “Deloitte Shqipëri dhe Kosovë”, Maksim Caslli, përpos modelit të taksimit, kryesorja është si të zhvillojmë ekonominë shqiptare. “Në fund të fundit, nëse bizneset nuk bëjnë fitim, nuk ka rëndësi nëse taksa është 9% apo 15%, sepse është 15% e zeros. Problemi është si biznesi të zhvillohet”, tha Caslli, i ftuar në A2 Business.

  • LAJMI I FUNDIT | "Absolut 4": Sfida e Jozefina Topallit!
  • LAJMI I FUNDIT | E ftuar në "Absolut 4": Jozefina Topalli, kryetare e Lëvizjes për Ndryshim
  • LAJMI I FUNDIT | Të ftuar: Gjergji Vurmo, analist, IDM Albania; Edlira Gjoni, pedagoge Komunikimi
  • LAJMI I FUNDIT | Topalli në “Absolut 4”: Është sfidë e madhe, sfidat nuk janë kurrë të lehta
  • LAJMI I FUNDIT | Topalli në “Absolut 4”: Lëvizja për Ndryshim, thirrje drejt kurajës së njerëzve
  • LAJMI I FUNDIT | Topalli: 25 prilli do ta bëjë faktor ndryshimi Lëvizjen për Ndryshim
  • LAJMI I FUNDIT | Topalli: 25 prilli, fillimi i rënies së sundimit të tre kryetarëve
  • LAJMI I FUNDIT | Topalli: Jetën time më të gjatë në politik e kam në opozitë
  • LAJMI I FUNDIT | Topalli: Mua më pëlqen opozitarizmi, në shpirt jam rebele
  • LAJMI I FUNDIT | Topalli: Kurrë nuk do t’i kisha djegur mandatet