Caslli për rritjen e çmimeve: Ekonomia jonë nuk prodhon shumë, qeveria të ndihmojë më të varfrit

Publikuar më: 10/11/2021, ora 22:44

Caslli për rritjen e çmimeve: Ekonomia jonë nuk prodhon shumë, qeveria të ndihmojë më të varfrit

Publikuar më: 10/11/2021, ora 22:44

Eksperti i ekonomisë Maksim Caslli e konsideroi rritjen e çmimeve një fenomen të importuar nga jashtë dhe duke qenë se vendi ynë nuk prodhon shumë do t’i ndjejë më shumë efektet. Caslli shtoi se edhe kur ekonomia globale do të kthehet në normalitet, çmimet nuk do të shkojnë në nivelin e mëparshëm. Ai u shpreh se në raste të tilla qeveria duhet që të ndihmojë drejtpërdrejtë familjet më në vështirësi.

Caslli për rritjen e çmimeve: Ekonomia jonë nuk prodhon shumë, qeveria të ndihmojë më të varfrit

Publikuar më: 10/11/2021, ora 22:44

Eksperti i ekonomisë Maksim Caslli e konsideroi rritjen e çmimeve një fenomen të importuar nga jashtë dhe duke qenë se vendi ynë nuk prodhon shumë do t’i ndjejë më shumë efektet. Caslli shtoi se edhe kur ekonomia globale do të kthehet në normalitet, çmimet nuk do të shkojnë në nivelin e mëparshëm. Ai u shpreh se në raste të tilla qeveria duhet që të ndihmojë drejtpërdrejtë familjet më në vështirësi.