Çdo javë tampon nga mësuesit dhe studentët që refuzojnë vaksinën

Publikuar më: 22/9/2021, ora 20:38

Çdo javë tampon nga mësuesit dhe studentët që refuzojnë vaksinën

Publikuar më: 22/9/2021, ora 20:38

Rriten infektimet nga përhpaja e variantit Delta, por kufizimet për qytetarët nuk ndryshojnë. Komiteti i Ekspertëve la në fuqi masat ekzistuese si dhe publikoi të dhënat në lidhje me situatën aktuale.

Çdo javë tampon nga mësuesit dhe studentët që refuzojnë vaksinën

Publikuar më: 22/9/2021, ora 20:38

Rriten infektimet nga përhpaja e variantit Delta, por kufizimet për qytetarët nuk ndryshojnë. Komiteti i Ekspertëve la në fuqi masat ekzistuese si dhe publikoi të dhënat në lidhje me situatën aktuale.