“Çdo natë na pret një taksi”, emigrantët ngrenë çadrat 300 m larg kufirit me Shqipërinë

Publikuar më: 5/11/2021, ora 19:39

“Çdo natë na pret një taksi”, emigrantët ngrenë çadrat 300 m larg kufirit me Shqipërinë

Publikuar më: 5/11/2021, ora 19:39

Vetëm 300 metra larg kufirit me Shqipërinë me dhjetëra emigrantë kanë ngritur çadrat dhe përpiqen çdo ditë të hyjë drejt territorit tonë për të shkuar më tej drejt vendeve të Europës. çdo natë i pret një taksi për t’i çuar në Tiranë, ndërsa duhet të paguajnë nga 1500 euro.

“Çdo natë na pret një taksi”, emigrantët ngrenë çadrat 300 m larg kufirit me Shqipërinë

Publikuar më: 5/11/2021, ora 19:39

Vetëm 300 metra larg kufirit me Shqipërinë me dhjetëra emigrantë kanë ngritur çadrat dhe përpiqen çdo ditë të hyjë drejt territorit tonë për të shkuar më tej drejt vendeve të Europës. çdo natë i pret një taksi për t’i çuar në Tiranë, ndërsa duhet të paguajnë nga 1500 euro.