Çdo sezon turistik ngjarje tragjike në bregdet, policia vijon kontrollet në Facebook

Publikuar më: 3/8/2022, ora 13:38

Çdo sezon turistik ngjarje tragjike në bregdet, policia vijon kontrollet në Facebook

Publikuar më: 3/8/2022, ora 13:38

Tre ditë para ngjarjes tragjike që i mori jetën 7-vjeçares Jonada Avdia, Policia e Shtetit publikoi një video.E shpërndarë në rrjetet sociale dhe nga ministrja e Turizmit dhe Mjedisit, Mirela Kumbaro, kontrollet e Policisë Kufitare në Vlorë vijojnë përgjatë gjithë vijës bregdetare, ndërsa kërkon dhe denoncimin e qytetarëve.

Çdo sezon turistik ngjarje tragjike në bregdet, policia vijon kontrollet në Facebook

Publikuar më: 3/8/2022, ora 13:38

Tre ditë para ngjarjes tragjike që i mori jetën 7-vjeçares Jonada Avdia, Policia e Shtetit publikoi një video.E shpërndarë në rrjetet sociale dhe nga ministrja e Turizmit dhe Mjedisit, Mirela Kumbaro, kontrollet e Policisë Kufitare në Vlorë vijojnë përgjatë gjithë vijës bregdetare, ndërsa kërkon dhe denoncimin e qytetarëve.