Çdo vit e më pak nxënës në klasat e para në Gjirokastër e Libohovë

Publikuar më: 7/9/2023, ora 12:51

Çdo vit e më pak nxënës në klasat e para në Gjirokastër e Libohovë

Publikuar më: 7/9/2023, ora 12:51

Nuk ka të ndalur ulja e numrit të nxënësve që ulen për herë të parë në bankat e shkollës në bashkitë e Gjirokastrës dhe Libohovës.