CDU/CSU deklaratë për krizën politike në Shqipëri, sugjeron shtyrjen e zgjedhjeve – A2

CDU/CSU deklaratë për krizën politike në Shqipëri, sugjeron shtyrjen e zgjedhjeve

Unioni Kristiandemokrat dhe Kristiansocial (CDU/CSU) përmes një deklarate të publikuar nga Deutsche Welle shpreh shqetësimin për gjendjen në Shqipëri.

Shkarkoni aplikacionin e A2