Çela-Gjipali: Aktorët politikë nuk duhet ta konceptojnë integrimin si lojën politike të radhës

Aktorët politikë nuk duhet ta konceptojnë integrimin si lojën politike të radhës, por të dyfishojnë përpjekjet për anëtarësim. Është ky apeli i bërë në studion e “Absolut 4” nga Alba Çela dhe Gledis Gjipali. Teksa komentoi deklaratat më të fundit të presidentit Meta, ministres Xhaçka apo deputetit Ralf Gjoni, Alba Çela nga Instituti për Studime Ndërkombëtare theksoi se BE vërtet nuk është në momnetin e duhur të zgjerimit, por vendi ynë duhet të dyfishojë përpjekjet.