Çelja e negociatave lajm i mirë, por shumë rrugë e vështirë

Publikuar më: 19/7/2022, ora 20:41

Çelja e negociatave lajm i mirë, por shumë rrugë e vështirë

Publikuar më: 19/7/2022, ora 20:41

Erlis Çela, pedagog komunikimi, ishte i ftuar në Ditarin e mbrëmjes në A2 CNN nga ku foli për këtë ditë historike për Shqipërinë, hapjen e negociatave dhe rrugën e vështirë që ka vendi tashmë drejt anëtarësimit në BE.

Çelja e negociatave lajm i mirë, por shumë rrugë e vështirë

Publikuar më: 19/7/2022, ora 20:41

Erlis Çela, pedagog komunikimi, ishte i ftuar në Ditarin e mbrëmjes në A2 CNN nga ku foli për këtë ditë historike për Shqipërinë, hapjen e negociatave dhe rrugën e vështirë që ka vendi tashmë drejt anëtarësimit në BE.