Çelja e negociatave, Rama jep arsyet e mosbesimit të Francës dhe Holandës – A2

Çelja e negociatave, Rama jep arsyet e mosbesimit të Francës dhe Holandës

Kryeministri Rama ka argumentet e tij për motivet se përse Franca dhe Holanda shfaqen mosbesuese për çeljen e negociatave me Shqipërinë, duke mos i lidhur ato aspak me zhvillimet në vendin tonë. Sipas tij, çështjet politike të brendshme janë arsyet e Holandës, ndërsa vizioni i Presidentit Macron për funksionimin e Bashkimit Europian, ato të Francës.