Cenko: Edhe ata që e kanë kaluar virusin mund të vaksinohen

I ftuar në Dita Jonë, Dr. Fabian Cenko, nga Universiteti Katolik Zoja e Këshillit të Mirë foli për rëndësinë e vaksinimit dhe të komunikimit nga ana e autoriteteve, mbi sigurinë dhe rëndësinë e saj. Gjithashtu, Cenko po përgatit edhe një studim që flet pikërisht mbi besimin e publikut tek vaksinat.