Ceno: Numri i mjekëve shqiptarë në Gjermani është shumë i madh

Këtë të premte në “Dita jonë” folëm për mjekët në diasporën shqiptare. Shumë flitet për largimin e tyre, por çfarë ndodh me ta pasi lënë Shqipërinë? Sa të organizuar janë dhe si munden ende të kontribuojnë në vendin mëmë? Për disa nga këto pyejte, sot në studio ishte e ftuar mjekja kirurge Marsela Ceno, e cila jeton dhe punon në Gjermani.