Censi i popullsisë dhe banesave, gjobë për ata që refuzojnë ose gënjejnë

Të hënën nis shqyrtimi i ligjit të posaçëm në komisione dhe nuk jepet asnjë afat se kur do të fillojë regjitrimi në terren, proces që këtë rradhë është vendosur të quhet thjesht cens.