Censi i popullsisë dhe banesave, procesi nis më 18 shtator

Publikuar më: 13/9/2023, ora 10:17

Censi i popullsisë dhe banesave, procesi nis më 18 shtator

Publikuar më: 13/9/2023, ora 10:17

Gazetarja e A2 CNN, Marinela Lina, jep detaje për “Ditarin” nga ky proces.