Censi i popullsisë e banesave, Rama e cilëson mision patriotik. BE, të rëndësishëm për integrimin

Publikuar më: 13/9/2023, ora 17:27

Censi i popullsisë e banesave, Rama e cilëson mision patriotik. BE, të rëndësishëm për integrimin

Publikuar më: 13/9/2023, ora 17:27

Një detyrim patriotik e konsideron kryeministri Rama censin e popullsisë dhe banesave, që pritet të nisë në shtator dhe kthehet mbrapsht në kohët e Ismail Qemalit, duke e cituar në një intervistë për median franceze, teksa vlerësonte shqiptarët si të bashkuar, pavarësisht nëse ishin katolikë apo myslimanë.

Censi i popullsisë e banesave, Rama e cilëson mision patriotik. BE, të rëndësishëm për integrimin

Publikuar më: 13/9/2023, ora 17:27

Një detyrim patriotik e konsideron kryeministri Rama censin e popullsisë dhe banesave, që pritet të nisë në shtator dhe kthehet mbrapsht në kohët e Ismail Qemalit, duke e cituar në një intervistë për median franceze, teksa vlerësonte shqiptarët si të bashkuar, pavarësisht nëse ishin katolikë apo myslimanë.