Censi i popullsisë e banesave, sa do të jetë fatura financiare për mbarëvajtjen e procesit?

Publikuar më: 18/9/2023, ora 14:06

Censi i popullsisë e banesave, sa do të jetë fatura financiare për mbarëvajtjen e procesit?

Publikuar më: 18/9/2023, ora 14:06

I ftuar në “Ditari” i orës 13:00 në A2 CNN ishte Endrit Yzeiraj, zëvendësministër i Financave, i cili për procesin e censit, si dhe për përfitimet financiare të anketuesve

Censi i popullsisë e banesave, sa do të jetë fatura financiare për mbarëvajtjen e procesit?

Publikuar më: 18/9/2023, ora 14:06

I ftuar në “Ditari” i orës 13:00 në A2 CNN ishte Endrit Yzeiraj, zëvendësministër i Financave, i cili për procesin e censit, si dhe për përfitimet financiare të anketuesve