Censura dhe siguria, Facebook, kompania më e keqe për vitin 2021

Publikuar më: 22/12/2021, ora 09:37

Censura dhe siguria, Facebook, kompania më e keqe për vitin 2021

Publikuar më: 22/12/2021, ora 09:37

Facebook është shpallur kompania më e keqe për vitin2021. Kështu thotë sondazhi i realizuar nga Yahoo Finance, i cili e ka nxjerrë kompaninë e Marc Zuckenberg si shumë problematike, duke nisur që nga privatësia e deri tek ndikimi në shëndetin mendor. Nga ana tjetër, Microsoft është shpallur si kompania më e mirë.

Censura dhe siguria, Facebook, kompania më e keqe për vitin 2021

Publikuar më: 22/12/2021, ora 09:37

Facebook është shpallur kompania më e keqe për vitin2021. Kështu thotë sondazhi i realizuar nga Yahoo Finance, i cili e ka nxjerrë kompaninë e Marc Zuckenberg si shumë problematike, duke nisur që nga privatësia e deri tek ndikimi në shëndetin mendor. Nga ana tjetër, Microsoft është shpallur si kompania më e mirë.