Censura ndaj mediave, gazetat bojkotojnë faqet e para në Australi

Legjislacioni që kufizon lirinë e shtypit në Australi shkaktoi këtë protestë të veçantë. Gazetat më të mëdha shfaqën unitet ndërsa bojkotuan faqet e para të së hënës, duke i bërë të duken shumë të redaktuara dhe të censuruara.