Çepani: Kontrollet dhe bashkëpunimi me biznesin luftojnë informalitetin

Publikuar më: 12/1/2022, ora 22:04

Çepani: Kontrollet dhe bashkëpunimi me biznesin luftojnë informalitetin

Publikuar më: 12/1/2022, ora 22:04

Kontrolle të vazhdueshme dhe bashkëpunim me biznesin janë këto dy mënyrat për të luftuar informalitetin në vend, sugjeron përfaqësuesja e Shoqërisë Civile Edlira Çepani. Në studion e A2 Business, ajo theksoi se duhet të krijohet një sistem që lufton në thelb informalitetin dhe jo raprezalje për të mbushur buxhetin me gjoba.

Çepani: Kontrollet dhe bashkëpunimi me biznesin luftojnë informalitetin

Publikuar më: 12/1/2022, ora 22:04

Kontrolle të vazhdueshme dhe bashkëpunim me biznesin janë këto dy mënyrat për të luftuar informalitetin në vend, sugjeron përfaqësuesja e Shoqërisë Civile Edlira Çepani. Në studion e A2 Business, ajo theksoi se duhet të krijohet një sistem që lufton në thelb informalitetin dhe jo raprezalje për të mbushur buxhetin me gjoba.