Ceremonia e negociatave në Tiranë. Rama, mesazh për opozitën, drejtësinë dhe median

Publikuar më: 20/7/2022, ora 12:13

Ceremonia e negociatave në Tiranë. Rama, mesazh për opozitën, drejtësinë dhe median

Publikuar më: 20/7/2022, ora 12:13

Festimet për çeljen e negociatave u zhvendosën nga Brukseli në Tiranë. Për të shënuar nisjen e procesit që do të përfundojë me anëtarësimin e Shqipërisë në BE, në oborrin e Kryeministrisë, pranë flamurit shqiptar, u ngrit ai i Unionit.

Ceremonia e negociatave në Tiranë. Rama, mesazh për opozitën, drejtësinë dhe median

Publikuar më: 20/7/2022, ora 12:13

Festimet për çeljen e negociatave u zhvendosën nga Brukseli në Tiranë. Për të shënuar nisjen e procesit që do të përfundojë me anëtarësimin e Shqipërisë në BE, në oborrin e Kryeministrisë, pranë flamurit shqiptar, u ngrit ai i Unionit.