Ceremonia e policisë, Bledi Çuçi i kujton Gledis Nanos se për cilin flamur duhet të përulet

Publikuar më: 8/9/2022, ora 13:07

Ceremonia e policisë, Bledi Çuçi i kujton Gledis Nanos se për cilin flamur duhet të përulet

Publikuar më: 8/9/2022, ora 13:07

Ministri i brendshëm Bledi Çuçi lëshoi mesazhe të qarta për drejtorin e shkarkuar të policisë Gledis Nano. Në ceremoninë e marrjes së detyrës nga Rrumbullaku , Çuçi përdori simboliken e flamurit për të treguar dhe arsyet se pse Nano u largua nga drejtimi i policisë.

Ceremonia e policisë, Bledi Çuçi i kujton Gledis Nanos se për cilin flamur duhet të përulet

Publikuar më: 8/9/2022, ora 13:07

Ministri i brendshëm Bledi Çuçi lëshoi mesazhe të qarta për drejtorin e shkarkuar të policisë Gledis Nano. Në ceremoninë e marrjes së detyrës nga Rrumbullaku , Çuçi përdori simboliken e flamurit për të treguar dhe arsyet se pse Nano u largua nga drejtimi i policisë.