CES Las Vegas, risitë teknologjike të këtij viti – A2

CES Las Vegas, risitë teknologjike të këtij viti

Teknologjia është fjala e javës në Las Vegas, ku mbahet çdo vit eventi më i madh që mbledh prodhuesit më të mëdhenj dhe kompanitë e reja që prezantojnë inovacionet e tyre.

Një nga të përbashkëtat në stendat e panairit këtë vit janë rrjetet e internetit 5G, me shpejtësi të lartë dhe pothuajse në kohë reale, që do të fuqizojnë jo vetëm smartfonët, por edhe makinat autonome. Edhe automjetet janë shndërruar në një pjesë të rëndësishme të CES, ku prodhuesit më në zë tregojnë risitë dhe modelet e reja.