Çështja “Dvorani”, A2 zbardh korrespondencën mes Presidentit dhe KLGJ-së

Përpara se të firmoste emërimin në detyrë të 3 anëtarëve të rinj të Gjykatës së Lartë, Presidenti i Republikës ishte informuar nga Këshilli i Lartë Gjyqësor (KLGJ) se asnjë prej tyre nuk zëvendësonte gjyqtarin Ardian Dvorani.