Çështja e detit mes Shqipërisë dhe Greqisë, Bashkurti: 3 opsione të mundshme për zgjidhjen

Diplomati Lisen Bashkurti, i ftuar në studion e “Ditari” në A2, u shpreh se “ka 3 opsione të mundshme për të zgjidhur çështjen e detit mes Shqipërisë dhe Greqisë”.