Çështja e detit, Patozi: Mbartje e krizës turko-greke në Shqipëri

Koordinatori i Bindjes Demokratike, Astrit Patozi ishte i ftuar në Ditarin e mbrëmjes në A2 ku foli për temat kryesore që kanë përfshirë jetën politike të vendit gjatë muajve të fundit dhe zhvillimet që pritet të nisin me fillimin e vjeshtës.