Çështja e kryetarit të Grupit përplas sërish Bardhin e Bashën, Nikolla: Nuk e zgjedh dot unë

Publikuar më: 14/9/2023, ora 20:12

Çështja e kryetarit të Grupit përplas sërish Bardhin e Bashën, Nikolla: Nuk e zgjedh dot unë

Publikuar më: 14/9/2023, ora 20:12

Çështja e kreut të Grupit Parlamentar të Partisë Demokratike ka përplasur sërish në Kuvend, PD-në zyrtare dhe grupimin e deputetëve të përfaqësuar nga Gazment Bardhi.

Çështja e kryetarit të Grupit përplas sërish Bardhin e Bashën, Nikolla: Nuk e zgjedh dot unë

Publikuar më: 14/9/2023, ora 20:12

Çështja e kreut të Grupit Parlamentar të Partisë Demokratike ka përplasur sërish në Kuvend, PD-në zyrtare dhe grupimin e deputetëve të përfaqësuar nga Gazment Bardhi.