Çështja e zyrtarit të FBI, Berisha: Basha ka rastin të sqarohet

Publikuar më: 27/1/2023, ora 15:47

Çështja e zyrtarit të FBI, Berisha: Basha ka rastin të sqarohet

Publikuar më: 27/1/2023, ora 15:47

Kryedemokrati Sali Berisha u shpreh se Lulzim Basha ka rastin të tregojë burimin e parave pas hetimit të ish-zyrtarit të FBI dhe lidhjeve të tij me Edi Ramën. Në të kundërt, kreu demokrat theksoi se vërtetohet raporti i agjencive të inteligjencës amerikane se ato para ishin rubla ruse

Çështja e zyrtarit të FBI, Berisha: Basha ka rastin të sqarohet

Publikuar më: 27/1/2023, ora 15:47

Kryedemokrati Sali Berisha u shpreh se Lulzim Basha ka rastin të tregojë burimin e parave pas hetimit të ish-zyrtarit të FBI dhe lidhjeve të tij me Edi Ramën. Në të kundërt, kreu demokrat theksoi se vërtetohet raporti i agjencive të inteligjencës amerikane se ato para ishin rubla ruse