Çështja I.M dhe dosjet, çfarë synojnë ndryshimet ligjore për bashkëpunëtorët e sigurimit në diktaturë?

Publikuar më: 1/8/2022, ora 13:24

Çështja I.M dhe dosjet, çfarë synojnë ndryshimet ligjore për bashkëpunëtorët e sigurimit në diktaturë?

Publikuar më: 1/8/2022, ora 13:24

Gazetari i A2 CNN Ervin Koçi raporton më shumë detaje.