Çështja Mcgonigal, Berisha: Heshtja e Ramës kërkuar nga Kim, edhe ajo të hetohet nga FBI

Publikuar më: 30/1/2023, ora 15:42

Çështja Mcgonigal, Berisha: Heshtja e Ramës kërkuar nga Kim, edhe ajo të hetohet nga FBI

Publikuar më: 30/1/2023, ora 15:42

Kryetari i Partisë Demokratike deklaroi se ambasadorja Yuri Kim i ka kërkuar Edi Ramës që të heshtë për çështjen McGonigal. Berisha i kërkoi FBI-së që të hetojnë edhe diplomaten amerikane për qëndrimet e saj për McGongial. Ai tregoi dhe një dokument që tha se fakton hetimin e Ramës në SHBA.

Çështja Mcgonigal, Berisha: Heshtja e Ramës kërkuar nga Kim, edhe ajo të hetohet nga FBI

Publikuar më: 30/1/2023, ora 15:42

Kryetari i Partisë Demokratike deklaroi se ambasadorja Yuri Kim i ka kërkuar Edi Ramës që të heshtë për çështjen McGonigal. Berisha i kërkoi FBI-së që të hetojnë edhe diplomaten amerikane për qëndrimet e saj për McGongial. Ai tregoi dhe një dokument që tha se fakton hetimin e Ramës në SHBA.