Çështja McGonigal, Dervishi: Do të mbetet në historinë shqiptare, por tronditja më e madhe është në SHBA

Publikuar më: 25/1/2023, ora 22:04

Çështja McGonigal, Dervishi: Do të mbetet në historinë shqiptare, por tronditja më e madhe është në SHBA

Publikuar më: 25/1/2023, ora 22:04

Çështja penale që përfshin ndër të tjerat akuzat për korrupsion të zyrtarit të lartë të FBI Charles McGonigal rrezikon të përfshijë drejtpërdrejt politikën shqiptare. I bindur për këtë është analisti Lutfi Dervishi. “Ngjarja është e bujshme, e përmasave që do të mbetet në historinë e politikës shqiptare. Për momentin tronditja më e madhe është në SHBA, pra që si mundet që një zyrtar kaq i lartë të korruptohet nga një shqiptar, dhe korrupsioni të depërtonte kaq e thellë”.

Çështja McGonigal, Dervishi: Do të mbetet në historinë shqiptare, por tronditja më e madhe është në SHBA

Publikuar më: 25/1/2023, ora 22:04

Çështja penale që përfshin ndër të tjerat akuzat për korrupsion të zyrtarit të lartë të FBI Charles McGonigal rrezikon të përfshijë drejtpërdrejt politikën shqiptare. I bindur për këtë është analisti Lutfi Dervishi. “Ngjarja është e bujshme, e përmasave që do të mbetet në historinë e politikës shqiptare. Për momentin tronditja më e madhe është në SHBA, pra që si mundet që një zyrtar kaq i lartë të korruptohet nga një shqiptar, dhe korrupsioni të depërtonte kaq e thellë”.