Çështja Navalni, Putin nuk pranon akuzat për helmimin e opozitarit

Kremlini nuk pranon akuzën që Presidenti Vladirmir Putin ka miratuar helmimin e kritikut të tij, Aleksei Navalni. Zëdhënësi Dmitry Peskov tha se pretendimet janë të pavërteta dhe nuk mund të merren seriozisht.