Çështja “Shullazi”, të pandehurit rebelohen në sallë, kërkojnë vetting për gjyqtaren – A2

Çështja “Shullazi”, të pandehurit rebelohen në sallë, kërkojnë vetting për gjyqtaren

Apeli për Krime të Rënda nuk ka mundur të zhvillojë një seancë normale ndaj Emiliano Shullazit dhe grupit të tij.

Shkarkoni aplikacionin e A2