Çështja “Tahiri”, ish-ministri bën rekurs në Gjykatën e Lartë

Ish-ministri i Brendshëm, Saimir Tahiri, e ka zhvendosur betejën e tij me drejtësinë në Gjykatën e Lartë. Tahiri ka kundërshtuar vendimin e Apelit të Posaçëm të 26 qershorit, që e ktheu dosjen në ngarkim të tij për rigjykim në Shkallën e Parë. Vendimit në fjalë i është bërë rekues edhe nga i bashkëpandehuri i Tahirit, ish-drejtuesi i Policisë së Vlorës, Jaeld Çela. Sipas burimeve të A2, Tahiri dhe Çela i kërkojnë Gjykatës së Lartë të prishë vendimin e Apelit dhe të pushojë çështjen në ngarkim të tyre.