Çfarë do të thotë marrëveshja e nënshkruar nga Kosova në SHBA?

Publikuar më: 28/7/2022, ora 15:48

Çfarë do të thotë marrëveshja e nënshkruar nga Kosova në SHBA?

Publikuar më: 28/7/2022, ora 15:48

Eksperti i ekonomisë, Safet Gërxhaliu, foli në Ditarin e mesditës në A2 CNN për marrëveshjen e nënshkruar nga Kurti dhe Osmani në SHBA.