Çfarë e mban në këmbë ekonominë? Zhilla: Kemi një para jolegjitime që synon të materializohet përmes ndërtimeve

Publikuar më: 30/9/2022, ora 21:02

Çfarë e mban në këmbë ekonominë? Zhilla: Kemi një para jolegjitime që synon të materializohet përmes ndërtimeve

Publikuar më: 30/9/2022, ora 21:02

Studiuesi për çështjet e krimit të organizuar, Fabian Zhilla ishte i ftuar në A2 Business ku foli rreth temës se kush e mban në këmbë ekonominë shqiptare. Zhilla u shpreh se në treg ka një para jolegjitime që synon të materializohet dhe në Shqipëri kjo po bëhet përmes ndërtimit dhe jo në bazë të forcës së tregut. Në këtë mënyrë sipas tij po dëmtohet dhe konkurrenca pasi nuk po luftohet informaliteti.

Çfarë e mban në këmbë ekonominë? Zhilla: Kemi një para jolegjitime që synon të materializohet përmes ndërtimeve

Publikuar më: 30/9/2022, ora 21:02

Studiuesi për çështjet e krimit të organizuar, Fabian Zhilla ishte i ftuar në A2 Business ku foli rreth temës se kush e mban në këmbë ekonominë shqiptare. Zhilla u shpreh se në treg ka një para jolegjitime që synon të materializohet dhe në Shqipëri kjo po bëhet përmes ndërtimit dhe jo në bazë të forcës së tregut. Në këtë mënyrë sipas tij po dëmtohet dhe konkurrenca pasi nuk po luftohet informaliteti.