Çfarë e shkaktoi krizën në PD dhe kush janë përgjegjësit?

Publikuar më: 17/1/2022, ora 09:00

Çfarë e shkaktoi krizën në PD dhe kush janë përgjegjësit?

Publikuar më: 17/1/2022, ora 09:00

Ardian Isufi, i ftuar në studion e "Dita jonë".