Çfarë fitoi dhe çfarë humbi Kosova nga “mbretërimi” i Merkel?

Aktivistja Jeta Krasniqi komenton vizitën e kancelares Merkel në Shqipëri dhe Serbi

  • LAJMI I FUNDIT | Lëkundje tërmeti ndihen në Tiranë
  • LAJMI I FUNDIT | Tërmeti raportohet të jetë i magnitudës 3,9
  • LAJMI I FUNDIT | Tërmeti, 24 kilometra në verilindje të Tiranës, me thellësi 10 km
  • LAJMI I FUNDIT | Tërmeti ndodhi saktësisht 2 vite pas atij të 21 shtatorit 2019