Çfarë ka në Jupiter?

Publikuar më: 18/4/2020, ora 21:21

Çfarë ka në Jupiter?

Publikuar më: 18/4/2020, ora 21:21

Sot do të shuajmë një tjetër kuriozitet duke folur për Jupiterin, planet i cili përbëhet kryesisht nga gazi dhe që nuk ka një sipërfaqe të ngurtë. Fillimisht do të shohim se çfarë do të ndodhte nëse një astronaut do të tentonte ta eksploronte planetin më të madh të sistemit tonë diellor. Njerëzit kanë eksploruar Hënën, Marsin dhe natyrisht Tokën. Por çfarë dimë për Jupiterin?

Çfarë ka në Jupiter?

Publikuar më: 18/4/2020, ora 21:21

Sot do të shuajmë një tjetër kuriozitet duke folur për Jupiterin, planet i cili përbëhet kryesisht nga gazi dhe që nuk ka një sipërfaqe të ngurtë. Fillimisht do të shohim se çfarë do të ndodhte nëse një astronaut do të tentonte ta eksploronte planetin më të madh të sistemit tonë diellor. Njerëzit kanë eksploruar Hënën, Marsin dhe natyrisht Tokën. Por çfarë dimë për Jupiterin?