Çfarë “kartash” të tjera mund të luhen pas djegies së mandateve? – A2

Çfarë “kartash” të tjera mund të luhen pas djegies së mandateve?

Nënkryetari i Partisë Demokratike, Edi Paloka, ishte i ftuar në Ditarin e orës 13:00 në A2CNN, ku foli për aksionin e opozitës, si dhe për deklaratat e faktorit ndërkombëtar dhe mundësinë e një marrëveshje.